Virtuelni sajam zapošljavanjaNacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje virtuelni Sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10.00 - 16.00 časova.

Na Sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a očekuje se učešće 7.500 registrovanih učesnika, tražilaca posla. Učešće na sajmu je besplatno za sve učesnike.

Svi koji traže posao mogu da se na jednostavan način prijave i učestvuju na Sajmu.

Nije potrebno instaliranje bilo kakvog dodatnog softvera za registraciju, a uključenje je moguće onlajn sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar) klikom na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs.Iako se odvija u virtuelnom okruženju, ovaj Sajam je prilika da oni koji traže posao direktno razgovaraju sa poslodavcima i informišu se o mogućnostima za zaposlenje. Mogućnosti su brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.

Tokom celog trajanja Sajma, na raspolaganju će biti i predstavnici NSZ, čiji se info put nalazi u Glavnoj hali. Prateći događaji koji se održavaju na Sajmu su i svečano otvaranje kao i vebinari koji će se odvijati u Konferencijskoj sali i sali za vebinare (sala sa oznakom "Vebinari").

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa "Migracije i razvoj" koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju - GIZ.


Klikom do šanse za posao!

Prijavite se!

Vidimo se na Sajmu!